Bütünleştirici Eğitimle Farklılıkları Fırsata Dönüştürmek(BEFFDA)Özel Yetenekliler Etkinlik ve Materyal Geliştirme Çalıştayı

Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Bütünleştirici Eğitim için Özel Eğitim Hizmetlerinin Artırılması Hibe Programı kapsamında yürütülmekte olan "Bütünleştirici Eğitimle Farklılıkları Fırsata Dönüştürmek" (BEFFDA) isimli projenin "Özel Yetenekliler Etkinlik ve Materyal Geliştirme Çalıştayı" 17-21 Ekim 2022 tarihlerinde Kuşadası'nda gerçekleştirildi. Okulumuz 4/D Sınıf Öğretmeni Didem GÖRGÜLÜ ÖNCÜL çalıştaya katılarak disiplinler arası konularda müfredat sıkıştırma çalışmaları, Williams, Maker modelleri ve BMM ile plan ve materyal geliştirilmesine katkıda bulunmuştur.

ÇALIŞTAY GÖRÜNTÜLERİ

seminerseminerseminerseminerseminer