E-Twinning Projemiz "Hedef:21.yy-STEAM/Target:21st Century-STEAM"

Feriha Ruhi Karakaş İlkokulu 4/D Sınıfı olarak "Hedef:21.yy-STEAM/Target:21st Century-STEAM" adlı e-Twinning projesine dahil olarak çalışmalara başlanmış olup, proje 7-11 yaş grubuna yönelik STEAM etkinlikleri içeren bir projedir. Proje amacı öğrencilerin problemlere disiplinler arası bir bakış açısıyla bakması; yaratıcılığını kullanma, eleştirel düşünme gibi 21.yy becerilerini geliştirmelerini, gerçek zamanlı uygulamalar ve öğrenme deneyimleri ile sınıf içinde ve çevrelerindeki dünya arasında bir bağlantı kurmalarına yardımcı olmaktır. Proje ile  öğrencileri müfredata entegre ederek gerçek dünyaya hazırlama hedeflenmektedir. Projede 10 Türk 12 yabancı ortak bulunmaktadır. Başta poje yürütücüsü öğretmenimiz Didem GÖRGÜLÜ ÖNCÜL ve öğrencileri olmak üzere,velilerimize,destek veren tüm yerli ve yabancı proje ortaklarına teşekkür ederiz.

ÇALIŞMALARDAN GÖRÜNTÜLER

E-Twinning ProjemizE-Twinning ProjemizE-Twinning ProjemizE-Twinning ProjemizE-Twinning Projemiz

Yayın: 30.12.2022 - Güncelleme: 30.12.2022 11:49 - Görüntülenme: 170