Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Kulubü ve danışman öğretmenlerin planladığı 287 Öğrenci ve 25 personelin katılımıyla deprem ve bina tahliye tatbikatı yapıldı.

Şbt

İstiklal Marşı´nı şiir olarak okuma yarışması okul elemeleri yapıldı.Okul birincisi 2/A Sınıfı öğrencisi Ömür BİLGEN ilçede yapılan yarışmada da okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ederek İlçe 1.si olmuş ve İlçemizi Aydın elemelerinde temsil etme hakkı kazanmıştır.Öğrencimiz Ömür BİLGEN ve kareografide görevli diğer öğrencilerimize,danışman öğretmenimiz Serap TEOMETE´ye,okul elemelerinden sonra öğrencilerimizi ilçe yarışmasına hazırlanmasında destek sağlayan öğretmenlerimiz Didem GÖRGÜLÜ ÖNCÜL,Mustafa ABBAK,Burcu SÖKELİ´ye özverili çalışmaları için teşekkür ederiz.

Şbt

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Sayın Emine ERDOĞAN himayelerinde başlatılan "Okuryazarlık Seferberliği" kapsamında okulumuzda yetişkinlere yönelik Okuma Yazma Kursu açıldı.

Ock

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz

Kas

İl genelinde uygulanan poje kapsamında öğrencilerimizi I.Dönem evlerinde ziyaret ettik.Okul-aile işbirliğini güçlendirmek,veli işbirliği ile eğitimin kalitesini arttırmak,öğrencileri evlerinde ziyaret ederek kendilerini ve ailelerinin motivasyonunu arttırmak ve kendilerini değerli hissettirmek,öğrencilerimizi etkileyen olumsuz faktörleri yerinde tespit ederek önleyici çalışmalar yapmak,velilerimizin okulumuza yönelik olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak gibi bir çok amacı olan aile ziyeretleri projesi öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından olumlu karşılanmış projenin yararı görülmeye başlanmıştır.Proje kapsamında ziyaretlerimiz II.Dönem de devam edecek olup tüm velilerimize eğitim öğretim yılı sonuna kadar ziyaret gerçekleştirilecektir.Ziyaretleri gerçekleştiren Rehber Öğretmenimiz ve Sınıf Öğretmenlerimize,evlerinde bizleri misafir eden tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından eğitim semineri verildi.Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Eğitim Sorumlusu Derya TEZCAN tarafından çevre kirliliği önleme,azaltma,ambalaj atıkları,atık pil ve yağların evsel atıkların ayrı ayrı toplanmasını hedefleyen eğitim 2 ve 3. sınıf öğrencilerimiz tarafından dikkatle takip edildi.Eğitim,okulumuzda bulunan  atık kağıt,pil ve yağ kaplarının öğrenciler tarafından aktif kullanılması,çevremizdeki ve okulumuzdaki atıkların biriktirilmesi,geri dönüşüme gönderilmesi konusunda yararlı olmuştur.

Ock

Yapılan denetimler sonucu okulumuz "Temiz ve Sağlıklı Okul" kriterlerine uygun olarak "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazandı

Ara

"Yerli Malı Haftası" Kutlamaları

Ara

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla Aydın TALES Matematik Müzesi´ne gezi düzenlendi.

Öğretmenler Günü Kutlamaları

Kas

STEM Projesi kapsamında Aydın´daki 800 okul ve 100.000 öğrencinin aynı anda e-konferans sistemiyle NASA´ya bağlanarak "Derin Uzayda Bilim" konulu eğitime katılmasını amaçlayan proje kapsamanda eş zamanlı olarak okulumuz da NASA´ya bağlandı.

Kas

Okulumuz 3 ve 4.sınıf öğrencilerine  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde kişisel gelişim uzmanı Nüket DURAN tarafından "Verimli Ders Çalışma ve Hafıza Teknikleri" semineri verildi

Kas

10-16 Kasım Atatürk Haftası dolayısıyla okulumuzda resim sergisi açıldı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 79.yıldönümü okulumuzda yapılan törenlerle anıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı